Firemní akce

rozdělení služeb

BANKET

je stolování při mimořádných, oficiálních a slavnostních příležitostech. Jídla se podávají hostům sedícím zpravidla u kulatých stolů a často je na tyto akce vyžadováno odpovídající společenské oblečení.

BRUNCH BUSINESS 

spojuje snídani s obědem a podáván je obvykle mezi 10 a 14 hodinou. Servírován je klasický snídaňový základ (vejce, slanina, párky, toasty) s výběrem mnoha salátů, ovoce a zeleniny, ale i teplých jídel, steaků, sushi nebo jiné exotiky. Do noty může zahrát podkresová, nebo živá hudba i zábavný doprovodný program.

COFFEE BREAK

Chcete v pauze mezi přednáškami, školeními nebo semináři dobít baterky? U coffee breaku je proto nejdůležitější kvalitní káva a rychlé vydatné občerstvení.

ČÍŠE VÍNA

se organizuje při podepisování významných obchodních smluv nebo pro vládní delegace. Může být součástí obchodních jednání, kongresů nebo sympozií. Není těžké uhádnout, že hlavní slovo má výběrové víno nebo šampaňské, doplněné o drobné chuťovky. Netrvá zpravidla déle než 30 minut.

KOKTEJL PÁRTY

Spojení těchto dvou slov dává tušit, že nepůjde o žádnou naškrobenou selanku. Koktejl párty je ideální při premiérách, vernisážích, koncertech nebo veletrzích. Začátek i konec akce nebývá většinou časové omezen, jídlo a pití hostům nabízí personál přímo z podnosů.

RAUT

bývá běžnou součástí společenských akcí a není u něj tolik podstatné prostředí, kde probíhá. Připraven může být v tovární hale, na louce i v kanceláři, proto je vhodným řešením pro tiskové konference, dny otevřených dveří, kongresy i rozmanité kulturní akce.

SLAVNOSTNÍ RECEPCE

je největší a nejreprezentativnější formou podávání občerstvení na společenských akcích, oslavách nebo otevírání podniků. Trvá většinou 2-3 hodiny a může obsahovat studenou i teplou kuchyni.

SUPER DINING

Pracovní večeře ve slavnostnější atmosféře zahrnuje 2-3 chody (polévka, hlavní jídlo, zákusek) a může být doplněna o zábavný kulturní program.

TASTE PARTY

neboli ochutnávka. Může být součástí jakékoli akce jako doprovodný program a nejčastěji je hostům k degustaci připraveno víno, sýry, káva, čokoláda, sushi, doutníky nebo tvrdší alkohol. Samozřejmostí je školený sommeliér, který vás rád do všeho zasvětí.

FIREMNÍ VÝLET

Pokud plánujete se svými kolegy výlet, postaráme se o to, aby na něm nikdo netrpěl hlady.

Chcete jednoduše zajistit catering pro vaši firmu? Napište nám.