Nic pro nás není příliš velké sousto. Spolupracovali jsme s významnými firmami, bankami a institucemi v soukromé i státní sféře. S klidným svědomím můžeme přísahat na tu nejdražší svíčkovou, že nám vždy záleží na kvalitním výsledku a vašem jedinečném zážitku.

Protože s jídlem roste chuť, založili jsme v roce 1995 zážitkovou agenturu Royal Event. Na našem bohatém menu přibyly tematické programy, teambuildingy, semináře a nejrůznější společenské události. Nikdy nevynecháme žádný chod – všechny akce zajišťujeme včetně režie, scénáře, technického zázemí, vhodného místa i uměleckých vystoupení.

 

Náš tým

 

Josef Blaštík

General Manager

Catering, ten cirkus na kolečkách, prostě miluji. Když se povede, mám motýlí křídla v břiše. Baví mě objevovat nové chutě, barvy, vizualizace pokrmů, netradiční fúze pokrmů, diskutovat o technologiích, poznávání se se zákazníkem. Prostě žít naplno.

Mám rád čokoládu i chilly papričky, hiking i canopy trail, dobrou knihu i opravdové divadlo, hledám smysl singularity, ale hlavně nestahuji kalhoty, když je brod ještě daleko.

Mé poslání je motivovat vás emocemi za pomoci všech smyslů včetně 5-té chuti UMAMI!

Monika Svobodová

HR manager
+420 602 587 453
msvobodova@royalpartyservis.cz

„Psychologie, rozvoj osobností a životní příběhy lidí to byla témata, která mě vždy zajímala.Budovat týmy, které mají být produktivní a bude v nich vládnout pozitivní duch, není jednoduché.
Každý má talent, každý ho má v jiné oblasti. Všímám si odlišností, protože je to něco, co může kdykoliv inspirovat k posunu vpřed. Těší mě, když  jsou naši klienti spokojeni s funkčním a profesionálním týmem ROYAL, který pro ně odvádí skvělou práci…… a možná i něco navíc……“

Dalibor Svoboda

Šéfudržbář

od utáhnutí kohoutků, posekání zahrady, instalace světel, drobných úprav až po náročné rekonstrukce